Welkom | Consultatie | Ziekenhuis | Info Nederlandse patiënten | Downloads | Links | Contact | Disclaimer

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door WebDesign DVDV

Algemene orthopedie
Schouder,
Heup en knieletsels
Sportletsels Home. Curriculum. Locaties. Opname. Patiënten info. Contact. Wegbeschrijving. Dr. Dirk Vandevelde Orthopedie Contacteer ons: 0472 600 500

Home

Curriculum

Locaties

AZ Monica Antwerpen

Spoed

Vlaamse Kaai

Kontich privé

Opname

Daghospitaal

Verblijfafdeling

Opname algemeen

Patiënten info

Links

Informatiebrochures

Contact

Wegbeschrijving


Door te klikken op de knop komt U in de juiste agenda.U kan de locatie van de consultatie zien achter het uur, gelieve dit te controleren gezien een afspraak mogelijk is in Kontich, AZ Monica Antwerpen en in Essen

Geachte,


U kan vanaf heden online een afspraak maken voor de consultatie in Kontich of op de Vlaamse Kaai in Antwerpen, dit gaat via het internet  zodat U niet meer dient te telefoneren. U kan ook zeer gemakkelijk de afspraak nadien verzetten indien noodzakelijk. Een afspraak maken kan nu 24/24 en 7 dagen op 7 !

Dit is zeer eenvoudig en kan via de volgende websites:

www.drvandevelde.be
of
www.afspraken.be

Tevens kan U via de algemene site www.afspraken.be inloggen maar dan komt U niet onmiddellijk op de agenda van Dr Vandevelde en dient U eerst via het postnummer 2550 of 2000 de consultatieplaats te zoeken. Dan kan U Dr Vandevelde bij de favoriete artsen zetten.


U dient zich slechts éénmalig te registreren en de nodige gegevens zoals naam, geboortedatum, adres en email adres in te geven. Tevens bepaalt U een login en paswoord.

Vanaf dan kan U de online agenda zien en door te klikken op een uur een afspraak maken. U kan tevens de reden van het bezoek reeds vermelden.

Als bevestiging krijgt U onmiddellijk een email bevestiging welke tevens de dag voor de afspraak nogmaals wordt verzonden. Veel succes !

Uiteraard kan U nog steeds telefonisch een afspraak maken via de telefoonnrs 0472 600 500 (Kontich) en 03 240 20 20 (AZ Monica Antwerpen) of Essen !


Dr Dirk Vandevelde

Orthopedisch chirurg   

Informatie online afspraken