Welkom | Consultatie | Ziekenhuis | Info Nederlandse patiënten | Downloads | Links | Contact | Disclaimer

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door WebDesign DVDV

Algemene orthopedie
Schouder,
Heup en knieletsels
Sportletsels Home. Curriculum. Locaties. Opname. Patiënten info. Contact. Wegbeschrijving. Dr. Dirk Vandevelde Orthopedie Contacteer ons: 0472 600 500

Home

Curriculum

Locaties

AZ Monica Antwerpen

Spoed

Vlaamse Kaai

Kontich privé

Opname

Daghospitaal

Verblijfafdeling

Opname algemeen

Patiënten info

Links

Informatiebrochures

Contact

Wegbeschrijving


Controle lijst opname

Controle  lijst bij opname

Opname in het daghospitaal

Opname op afdeling orthopedie

De afdelingen orthopedie in het AZ Monica Antwerpen bevinden zich op de 1e verdieping en de 5e verdieping.

Indien U de dag voor de operatie wordt opgenomen zal in de late namiddag de anesthesist nog langskomen en zullen de noodzakelijke pre-operatieve onderzoeken en radiografieën nog kunnen gebeuren. Indien U de dag van de operatie binnenkomt dienen deze onderzoeken reeds voordien uitgevoerd te zijn. Cfr Pre-operatieve onderzoeken


Het is zeer belangrijk dat U alle noodzakelijke documenten meebrengt die van belang zijn bij de opname en de operatie, hiervoor werd er een controlijst gemaakt die U kan gebruiken en hier kan afdrukken.


Dr Vandevelde bespreekt postoperatief hoe de operatie verlopen is en zal U tijdens het verblijf zelf volgen.


Dagelijks zal de kinesist langskomen en zullen er oefeningen uitgevoerd worden in de oefenzalen. Ook zal de ergotherapeut U begeleiden tijdens de opname. Op uw vraag kan de sociaal assistente ook de thuissituatie bespreken en eventueel praktische regelingen treffen voor thuis.


De duur van de opname wordt vooraf steeds afgesproken maar kan tijdens het verblijf aan de omstandigheden aangepast worden. Indien nodig kan er een verlengd verblijf geregeld worden op de revalidatieafdeling  APRA die verbonden is aan het ziekenhuis en over een zeer dynamisch team kinesisten beschikt samen met de meest moderne revalidatie technieken die momenteel op de markt zijn zoals zwembad en computer gestuurde trainingstechnieken. Dit dient best voordien aangevraagd te worden anders is er geen zekerheid op een kamer.


Elke kamer beschikt over een flatscreen televisie en heeft gratis een draadloze internet verbinding.


Indien U nog verdere praktische vragen hebt betreffende de opname kan U steeds terecht bij de verpleegster Sophie.

Na ontslag dient er ongeveer 14 dagen postoperatief een afspraak gemaakt te worden voor controle en voor het verwijderen van de hechtingen. Cfr contact.


Wij wensen U bij de opname in het ziekenhuis een zeer aangenaam verblijf en een zeer voorspoedig herstel waarvoor we alles in het werk zullen stellen.

Print versie

opnameprint

Een persoonlijke aanpak van diagnose tot behandeling

Informatie opname algemeen