Algemene orthopedie

Schouderpathologie

Heup- en knieletsels

Sportletsels

informatie: info@drvandevelde.be

Afspraak Kontich : 0472 600 500

Afspraak ESSEN : 0472 600 500 of 03 270 0400

Afspraak AZ Monica Antwerpen ACOM : 0472 600 500 of 03 240 2020

Dr Dirk Vandevelde

AZ Monica Antwerpen

www.drvandevelde.be


Wegbeschrijving

Consultatie in Kontich

Met de wagen vanuit Antwerpen Centrum  via E19 autosnelweg:   AANPASSING VERKEERSSITUATIE !!

- Neem  de autostrade E19 richting Brussel, via de Craeybeckxstunnel. Bij de splitsing rechts aanhouden en dan de afrit (nr 7) nemen, dit is afrit Kontich. Aan het einde van de afrit neemt U links op de N171 richting Kontich, Antwerpen. Op de N171 aan de derde lichten rechts afdraaien in de Drabstraat, aan het eerste kruispunt rechts aanhouden en de Keizershoek inrijden, dan na 400m op einde aan T-splitsing links, de Kruisschanslei nemen. Aan het einde links de Mechelsesteenweg nemen, dan eerste terug rechts na de Post,  Duffelsesteenweg. Aan het einde van de Duffelsesteenweg aan de lichten, links afdraaien op de Koningin Astridlaan (N1). Na 200m links de oprit van de consultatie. Dit is juist voorbij het tankstation Lukoil en hier kan U reeds op het middenvak links voorsorteren. De consultatie bevindt zich thv nr 45 aan de linkerzijde, juist voorbij het tankstation. U kan parkeren op de oprit.


Met de wagen vanuit Antwerpen via Mechelsesteenweg en Mortsel:  HIER IS ER DIKWIJLS FILE in   

                                                                                                                     MORTSEL

- Volg de Grotesteenweg richting Mortsel. Indien komende via de ring afrit Berchem nemen en dan aan de lichten links afslaan, zo komt U op de Grotesteenweg (=N1) Volg deze richting Mortsel, waar hij overgaat in de Antwerpsesteenweg. Blijf rechtdoor rijden door het centrum van Mortsel. In het centrum bij de spitsing rechts aanhouden en de Mechelsesteenweg volgen richting Hove. Verder rechtdoor blijven rijden tot aan de splitsing van de Ford Garage Gonthier, dan links blijven volgen en zo komt U op Koningin Astridlaan. Voorbij de lichten met de kruising met de Ooststatiestraat, rechtdoor rijden tot aan de eerste straat rechts voorbij de lichten. Juist voorbij de straat rechts en achter het grote blauwe bord met ‘Duffel ‘, is de consultatie op nr 45 aan de rechterzijde. Oprijden van de oprit.


Met de wagen vanuit richting Brussel of afrit Rumst op de E19:


- Op de E19 neem afrit nr 8, Rumst en volg dan richting Antwerpen. Vanuit Brussel draai rechts na de afrit, vanuit Antwerpen draai links aan het einde van de afrit.Aan de volgende lichten volg richting Antwerpen op de N1. Het is nu gewoon rechtdoor tot na de 3e lichten. Juist voorbij het tankstation Lukoil kan U reeds op het middenvak links voorsorteren. De consultatie bevindt zicht thv nr 45 aan de linkerzijde, juist voorbij het tankstation. U kan parkeren op de oprit.